Like ons!
Teuns wil status binnen BMC bevestigen; Vervaeke moet door blessure rust houden

Algemeen nieuws

Teuns wil status binnen BMC bevestigen; Vervaeke moet door blessure rust houden

Dylan Teuns is in 2018 een renner waar meer op zal worden gelet. De renner van BMC reed vorig seizoen anoniem rond, totdat hij de Ronde van Wallonië, de Ronde van Polen en de Arctic Race of Norway won. Die status wil hij nu graag bevestigen.

'Ineens werd ik met zoveel grote kampioenen vergeleken: ik was de nieuwe Criquielion... Ik deed op Saint-Roche in de Ronde van het Waalse Gewest Valverde-achtige toeren. Ja, ik was ook de nieuwe Gilbert. Natuurlijk ben je dan zo trots als een pauw, maar anderzijds moet ik wel nog altijd alles bewijzen. Daar ben ik me zeer goed van bewust', vertelt Teuns in gesprek met HNB.

Louis Vervaeke
Voor generatiegenoot Louis Vervaeke is er een stuk minder te hopen en te lachen. De renner van Team Sunweb moet rust houden door een knieblessure. De Ronde van Algarve kan hij waarschijnlijk niet rijden. De kans bestaat dat hij in Parijs-Nice zijn debuut gaat maken voor zijn nieuwe ploeg, zo meldt Het Nieuwsblad. De Belg, die van Lotto-Soudal naar Team Sunweb ging, rijdt vervolgens de Ronde van Catalonië en de Giro, in dienst van Tom Dumoulin. (foto: Chris Auld Photography)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven