Niets missen van Vuelta: Meld je aan en ontvang jouw wielernieuws via Whatsapp! Algemeen nieuws

Niets missen van Vuelta: Meld je aan en ontvang jouw wielernieuws via Whatsapp!

Door Marijn van den Berge 24 augustus 2018 | 10:50


In de Leiderstrui is begin 2018 opgericht door gepassioneerde wielerliefhebbers, met maar één doel: die passie delen en de Nederlandse en Belgische wielerfanaten zo goed en zo snel mogelijk voorzien van het laatste nieuws. Wist je dat dit ook kon via WhatsApp?

Om u nóg sneller en nóg completer bij de koers te brengen, zal In de Leiderstrui ook tijdens de Vuelta het belangrijkste nieuws verspreiden via Whatsapp. Zo mist u echt helemaal niets meer van de mooiste sport ter wereld! Ideaal, zo vlak voor de derde grote ronde van het jaar!

Wat moet ik doen?
Het enige wat u hoeft te doen om uw wielernieuws op uw telefoon te ontvangen is een Whatsapp-bericht sturen naar 0633027098. Belangrijk: Voeg In de Leiderstrui toe aan uw adresboek! Zet in het bericht: 'Nieuws ontvangen' en u bent meteen als eerste op de hoogte van wat er gebeurt in de wielerwereld.

Hoeveel berichten krijg ik?
Ons streven is om u maximaal drie berichten per dag te sturen, zodat uw telefoon niet roodgloeiend staat van het vele nieuws dat dit platform te bieden heeft. In een uitzonderlijk geval zult u wellicht één of twee berichten meer ontvangen dan u van ons gewend bent.

Ik wil het nieuws niet meer ontvangen. Wat nu?
Dat vinden we natuurlijk ontzettend jammer, maar uw In de Leiderstrui-ervaring staat bij ons op nummer 1. Daarom is het simpel om af te melden: stuur 'Nieuws UIT' naar 0633027098 en u zal afgemeld zijn voor onze service.

Via bovenstaand nummer kunt u ook in contact komen met de redactie. Dit kan als u een tip heeft voor ons groeiende en bloeiende platform, u een klacht heeft, of een fout heeft geconstateerd. Vanzelfsprekend zijn ook tips of klachten over de Whatsapp-service welkom. We zullen dan zo snel mogelijk met u in gesprek gaan. Contact opnemen kan ook via de e-mail: redactie@indeleiderstrui.nl.

De redactie


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageren

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!

Meer nieuws