[Update] Bouhanni niet naar Direct Energie, maar in 2019 gewoon bij Cofidis Algemeen nieuws

[Update] Bouhanni niet naar Direct Energie, maar in 2019 gewoon bij Cofidis

Door Jasper den Boon 01 september 2018 | 10:49


Na de komst van Niki Terpstra is Direct Energie nog zeker niet klaar op de transfermarkt. L’Equipe meldt dat de Franse ploeg Nacer Bouhanni uit zijn lijden wil gaan verlossen bij Cofidis. Die ploeg ligt al maanden in de clinch met Bouhanni.

De sprinter heeft vooral veel mot met teammanager Cedric Vasseur, maar ligt ook niet lekker bij de rest van de renners en het management. Het zou een wonder zijn als ze samen verder gaan, ondanks dat Bouhanni’s contract nog niet ten einde loopt. Direct Energie is volgens L’Equipe de reddingsboei.

‘We zullen binnenkort een nieuwe aankoop presenteren’, zegt Jean-Rene Bernaudeau, die echter wegwuift dat dat Bouhanni betreft. ‘Ik ben zeker geïnteresseerd in Bouhanni, maar hij heeft een doorlopend contract en ik zal nooit een renner benaderen die al ergens vastligt.’

Update 10.05 uur (1 september 2018): Bouhanni blijft bij Cofidis

Sprinter Nacer Bouhanni blijft in tegenstelling tot eerdere geruchten rijden voor Cofidis, Solutions Crédits. Dat heeft de Franse sprinter gemeld aan Eurosport. Bouhanni: 'Ik ben heel blij bij deze ploeg en zal dus blijven in 2019.' De ploeg van Bouhanni heeft het bericht meteen gedeeld via haar Twitter-kanaal. 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws