Topweek voor King; Dimension Data verlengt contracten van drie renners Algemeen nieuws

Topweek voor King; Dimension Data verlengt contracten van drie renners

Door Aljan Wassens 03 september 2018 | 10:42


Dimension Data heeft de contracten van drie renners verlengd. Benjamin King, de winnaar van de vierde en negende etappe in de Vuelta, is één van de mannen die langer verbonden blijft aan de ploeg. Ook Edvald Boasson Hagen en Reinardt Janse van Rensburg komen volgend jaar uit voor de Afrikaanse ploeg. 

Ploegleider Douglas Ryder toont zich in het persbericht een tevreden man. 'Ik ben extreem blij dat Ben, Edvald en Reinardt met ons door zullen en willen gaan in de toekomst. Ze hebben zoveel waarde voor ons team, op de weg maar ook voor onze andere doelen. We willen de mensen in Zuid-Afrika mobiel maken door middel van fietsen. Het team helpt om dromen van individuen te realiseren. Ben heeft de afgelopen week twee keer toegeslagen in de Vuelta met zijn eerste WorldTour-zeges in zijn loopbaan. Om te zien wat dat betekent voor hem en het team is magisch.'

De zeges van King waren de zesde en zevende overwinning van de ploeg dit seizoen. Mark Cavendish sloeg al vroeg in het seizoen toe met een ritzege in de Dubai Tour. Ben O'Connor zorgde voor de tweede zege in de Tour of the Alps. Edvald Boasson Hagen won daarna een rit in de Tour of Norway en het nationaal kampioenschap tijdrijden. Merhawi Kudus werd nationaal kampioen op de weg in Eritrea. (foto: Mario Stiehl/World of Cycling)

 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws