Like ons!
Gazzetta: Quick-Step ziet Gaviria ondanks contract vertrekken naar UAE Emirates

Algemeen nieuws

Gazzetta: Quick-Step ziet Gaviria ondanks contract vertrekken naar UAE Emirates

Fernando Gaviria is ondanks een contract tot en met 2019 bij Quick-Step Floors onderweg naar UAE Team Emirates. Volgens La Gazzetta dello Sport is de transfer van de Colombiaanse sprinter bijna rond.

Volgens de Italiaanse sportkrant verdient Gaviria twee miljoen bij de ploeg van Patrick Lefevere. Door het vertrek van Gaviria zou Quick-Step Floors de salariskosten behoorlijk kunnen beperken en de verwachting is dat door het doorlopende contract van Gaviria er ook nog een afkoopsom betaald moet worden door UAE Team Emirates. Dat zou Lefevere, die nog steeds op zoek is naar budget en onder meer Niki Terpstra al ziet vertrekken, best goed uitkomen.

De sprintersafdeling van Quick-Step Floors zal uiteraard goed bezet blijven. Met Elia Viviani, Alvaro Hodeg en Fabio Jakobsen zijn er nog genoeg snelle mannen binnen boord. Een andere opvallende naam die La Gazetta noemt is Enric Mas. Het is volgens de krant ook niet zeker dat de Spaanse nummer twee van de jongste Vuelta in dienst blijft bij de Belgische ploeg. (Foto: Quick-Step Floors / Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven