Vacature: Kom jij de redactie van In de Leiderstrui versterken? Algemeen nieuws

Vacature: Kom jij de redactie van In de Leiderstrui versterken?

Door Marijn van den Berge 19 september 2019 | 20:42


In de Leiderstrui is begin 2018 opgericht door en voor wielerfanaten, als opvolger van Wielerupdate. Om de Nederlandstalige wielervolgers zo goed mogelijk te blijven informeren en amuseren, zijn wij op zoek naar nieuwe redacteuren.

Als redacteur bij In de Leiderstrui is het belangrijk dat je snel en foutloos het laatste wielernieuws naar de volger brengt. Je beheerst de Nederlandse taal dan ook perfect en ook het Engels is voor jou niet vreemd. Andere vreemde talen zijn niet verplicht, maar daar scoor je wel pluspunten mee. Bovendien ben je bekend met de journalistieke regels voor berichtgeving en kun je blindelings je weg vinden op social media.

Tevens beschik je over de creativiteit om achtergrondverhalen te produceren en de nieuwsgierigheid om interviews af te nemen. In de Leiderstrui is inmiddels bijna twee jaar bezig, dus willen we met jou graag meer dan alleen het laatste nieuws brengen. Natuurlijk ben je helemaal gek van wielrennen en is niets of niemand in de wielerwereld jou onbekend.

Bij In de Leiderstrui maak je van jouw wielerhobby je bijbaan! Je krijgt een betaalde parttime baan, waarin flexibele werktijden overeen te komen zijn. Je werkt voornamelijk vanuit huis en zal vooral worden ingezet in de weekenden en avonden.

Interesse om bij ons team te komen? Mail je CV en motivatie naar Jannick van der Hooft via jannick@indeleiderstrui.nl!

LET OP: Sollicitaties worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Het kan dus even (enkele dagen tot weken) duren voor je antwoord krijgt. Ook kan het gebeuren dat onze mail in je spambox terecht komt. Check deze goed! (Foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws