Terug van weggeweest! Wielernieuws via Whatsapp ontvangen is nu nóg makkelijker! Algemeen nieuws

Terug van weggeweest! Wielernieuws via Whatsapp ontvangen is nu nóg makkelijker!

Door Marijn van den Berge 03 februari 2019 | 15:31


Terug van weggeweest! In het voorjaar van 2018 begon In de Leiderstrui als eerste wielermedium met het bereiken van de wielerfans via Whatsapp, en met succes. Vele fans die zich aanmeldden werden elke dag op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen in de wielerwereld. Helaas moesten we deze functie even op stand-by zetten.

Maar we zijn helemaal terug met deze functie en vanaf nu is uw IDL-nieuws ook weer via Whatsapp te verkrijgen! Voor de lezer is deze optie een stuk makkelijker te gebruiken ten opzichte van ons vorige systeem. Tevens hebben we het onszelf iets gemakkelijker gemaakt. Een win-winsituatie dus!

Wat moet ik doen?
Het enige wat u hoeft te doen om het laatste wielernieuws op uw telefoon te ontvangen is deze link openen. U wordt toegevoegd aan de groep door op 'Join Chat' te drukken en u bent dan als eerste op de hoogte van alles wat er gebeurt in de wielerwereld.

Hoeveel berichten krijg ik?
Wij zullen u hooguit twee tot drie berichten per dag sturen, zodat uw telefoon niet roodgloeiend staat van het vele nieuws dat dit platform te bieden heeft. Dit houdt in dat u uitsluitend het belangrijkste nieuws op uw telefoon binnenkrijgt. Soms krijgt u een dag niets, of misschien één bericht. Dat is afhankelijk van het nieuwsaanbod. U hoeft zich tevens geen zorgen te maken over spam of berichten van andere wielerfans in de groep, u kunt uitsluitend berichten van de redactie van In de Leiderstrui ontvangen.

Ik wil het nieuws niet meer ontvangen. Wat nu?
Dat vinden we natuurlijk ontzettend jammer, maar uw IDL-ervaring staat bij ons op nummer 1. Het is vrij simpel om u af te melden. Dat kan door op de groepsinformatie te klikken, helemaal naar beneden te scrollen en op ‘groep verlaten’ te drukken. U ontvangt dan geen nieuws meer.

Volg In de Leiderstrui ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Heeft u klachten of opmerkingen over onze Whatsapp-functie? App dan naar: 06 33 02 70 98 of mail naar redactie@indeleiderstrui.nl.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws