Like ons!
[Update] Eenkhoorn voor onbepaalde tijd uit koers door sleutelbeenblessure

Algemeen nieuws

[Update] Eenkhoorn voor onbepaalde tijd uit koers door sleutelbeenblessure

Pascal Eenkhoorn moet een periode toekijken, nog voordat het seizoen begonnen is. De renner van Team Jumbo-Visma laat op Twitter weten dat hij tijdens een training hard is gevallen.

'Helaas ben ik hard gevallen toen ik een sprint bergop deed. Mijn ketting brak, ik vloog over de kop en viel een paar meter naar beneden', aldus Eenkhoorn. 'Er is serieuze schade, maar ik weet niet hoe lang ik eruit ben.'

Bekijk hier een minder flateuse foto van Eenkhoorn na de crash.

Update - 16.30 uur (15 januari 2019): Eenkhoorn voor onbepaalde tijd uit koers door sleutelbeenblessure

Pascal Eenkhoorn zal als gevolg van een valpartij op training voorlopig geen wedstrijden rijden. Onze landgenoot heeft last van een ontwrichte schouder. Het is nog onduidelijk hoelang hij is uitgeschakeld. 'Ik voel me op zich ook wel goed en ik mag nu ook weer binnen op de Tacx trainen. Het vervelende aan deze blessure is dat artsen niet echt een prognose van het herstel kunnen stellen. Ik hoop dat ik snel met koersen kan beginnen, zodat ik op tijd fit geraak voor de klassiekers. Maar het is nu nog te vroeg om daar iets over te zeggen', zo vertelt Eenkhoorn aan Wielerflits.

(foto: social media Eenkhoorn)

Altijd als eerste op de hoogte van het belangrijkste en leukste wielernieuws? Meld je aan en ontvang jouw wielernieuws via Whatsapp!

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven