Like ons!
Bouhanni: 'Er heerst meer vrede binnen de ploeg, ik moet antwoorden op de fiets'

Algemeen nieuws

Bouhanni: 'Er heerst meer vrede binnen de ploeg, ik moet antwoorden op de fiets'

Nacer Bouhanni heeft wat goed te maken in 2019, zo vindt hijzelf. De Franse sprinter werd de afgelopen maanden vooral genoemd als het om ruzie bij zijn ploeg Cofidis ging. Met een nieuwe mindset hoopt hij in het nieuwe seizoen weer te presteren op de fiets.

'Ik voel me goed. Ik heb voor het eerst 1.630 watt gehaald tijdens een sprint, normaal zit ik op 1.550, en we zijn nog maar in januari. Ik ben meer relaxed en negeer meer dingen. Ik probeer me alleen te focussen op mijn werk. Als het hoofd goed is, dan komen de benen vanzelf', aldus Bouhanni in L'Equipe

'Vorig seizoen was ik niet blij als ik moest fietsen. Mijn familie en mijn vriendin hebben mij bij mijn positieven gebracht. Ik weet nu dat er ook een leven is na het fietsen, dat zet alles wat meer in perspectief. Ik heb tegen de ploeg gezegd dat ze me mogen opstellen waar ze willen en met wie ze willen. Ik ben er klaar voor, waar ik ook moet koersen. Er heerst meer vrede binnen de ploeg, ik moet antwoorden op de fiets.' (foto: printscreen La Vuelta)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven