Like ons!
Bennett verwacht geen podiumplaats in Tour Down Under: 'Ik haat Willunga Hill'

Algemeen nieuws

Bennett verwacht geen podiumplaats in Tour Down Under: 'Ik haat Willunga Hill'

George Bennett denkt niet dat hij dit weekend op het podium gaan eindigen in de Tour Down Under. De Nieuw-Zeelander heeft slechte ervaringen met de Willunga Hill, die zondag twee keer beklommen wordt.

'Ik denk niet dat ik het podium ga halen. Ik haat Willunga Hill, er is niets goeds aan die heuvel. Ik ga het natuurlijk proberen, maar het is irritant', aldus een duidelijke Bennett bij Cyclingnews. De renner van Team Jumbo-Visma was vrijdag wel mee in etappe vier. 'Iedereen reed mee, maar ik denk dat het gemiddelde gewicht van de kopgroep zestig kilo was. Het was een goede test en ik was verrast.'

Dat Wout Poels, Michael Woods, Richie Porte en hij uiteindelijk toch werden opgeslokt, daar heeft hij vrede mee. 'Het is frustrerend, maar oké. Het was een sterke aanval, maar het was misschien gelukt als we eerder hadden aangevallen. We hadden tien seconden meer nodig. De motoren tussen de twee groepen maakten nu een groot verschil.' (foto: LottoNL-Jumbo printscreen)

Altijd als eerste op de hoogte van het belangrijkste en leukste wielernieuws? Meld je aan en ontvang jouw wielernieuws via Whatsapp!

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven