Like ons!
Bevin kan eindzege Tour Down Under ruiken: 'Heb een mooie buffer'

Algemeen nieuws

Bevin kan eindzege Tour Down Under ruiken: 'Heb een mooie buffer'

Patrick Bevin zal bij velen niet de renner zijn die geacht werd om de Tour Down Under te winnen, maar hij zit nog steeds in de leiderstrui. Het belangrijkste obstakel moet zondag echter nog komen in de vorm van de Willunga Hill. De CCC-renner heeft er alle vertrouwen in.

Bevin is in eerste instantie allang blij dat zijn leiderstrui Corkscrew Road overleefd heeft. ‘Ik wist dat ik iets op de klimmers moest inleveren. Ik had het geluk dat een paar renners wilden helpen in de achtervolging, dus ik ben gewoon gaan rijden.’ Hij moest de zege aan Daryl Impey laten, maar verloor geen tijd.

‘Als je me verteld had dat ik tweede zou worden in deze etappe en de trui nog zou hebben… Dit is beter dan het allerbeste scenario.’ En dus lijkt alleen Willunga Hill nog tussen Bevin en de eindzege in te staan. Hij heeft 7 seconden op Impey, maar ook 21 op topfavoriet Richie Porte en vele anderen. ‘Ik heb een mooie buffer, dus ik ga er alles aan doen om de verschillen te managen en deze koers te winnen’, laat hij weten aan NZ Herald. (Foto: Chris Auld Photography / CCC)

Altijd als eerste op de hoogte van het belangrijkste en leukste wielernieuws? Meld je aan en ontvang jouw wielernieuws via Whatsapp!

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven