Meld je aan en ontvang jouw wielernieuws helemaal gratis via Whatsapp! Algemeen nieuws

Meld je aan en ontvang jouw wielernieuws helemaal gratis via Whatsapp!

Door Marijn van den Berge 17 november 2019 | 09:16


Het eerste volledige jaar van onze WhatsApp-service is bijna compleet. Vele mensen genieten van de functie, waardoor ze de belangrijkste wielernieuwtjes snel en compleet op de groene berichten-app te zien krijgen. Maar er is nog plek! Wilt u het dus een kans geven, volg dan helemaal gratis de stappen hieronder. Bent u toch niet tevreden? Dan is afmelden zo gepiept!

Wat moet ik doen?
Het enige wat u hoeft te doen om het laatste wielernieuws op uw telefoon te ontvangen is deze link openen. U wordt toegevoegd aan de groep door op 'Join Chat' te drukken en u bent dan als eerste op de hoogte van alles wat er gebeurt in de wielerwereld.

Hoeveel berichten krijg ik?
Wij zullen u hooguit twee tot drie berichten per dag sturen, zodat uw telefoon niet roodgloeiend staat van het vele nieuws dat dit platform te bieden heeft. Dit houdt in dat u uitsluitend het belangrijkste nieuws op uw telefoon binnenkrijgt. Soms krijgt u een dag niets, of misschien één bericht. Dat is afhankelijk van het nieuwsaanbod. U hoeft zich tevens geen zorgen te maken over spam of berichten van andere wielerfans in de groep, u kunt uitsluitend berichten van de redactie van In de Leiderstrui ontvangen.

Ik wil het nieuws niet meer ontvangen. Wat nu?
Dat vinden we natuurlijk ontzettend jammer, maar uw IDL-ervaring staat bij ons op nummer 1. Het is vrij simpel om u af te melden. Dat kan door op de groepsinformatie te klikken, helemaal naar beneden te scrollen en op ‘groep verlaten’ te drukken. U ontvangt dan geen nieuws meer.

Volg In de Leiderstrui ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Heeft u klachten of opmerkingen over onze Whatsapp-functie? App dan naar: 06 33 02 70 98 of mail naar redactie@indeleiderstrui.nl.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws