Like ons!
Froome wil 'overleven' op Colombia hoogte: 'Hoop dat ik het einde haal'

Algemeen nieuws

Froome wil 'overleven' op Colombia hoogte: 'Hoop dat ik het einde haal'

Chris Froome heeft een warm ontvangst gekregen in Colombia en dat had hij niet helemaal verwacht. Dat zegt hij tegen de media die aanwezig was bij de ploegenpresentatie van de Ronde van Colombia, geciteerd door Cyclingnews.

‘Ik ben nogal overdonderd door dit warme welkom, zeker omdat ik elk jaar tegen Nairo Quintana en andere Colombianen koers. Ik had kunnen verwachten dat sommige mensen me als een vijand zien, maar ik heb geen vijandigheid gevoeld’, zegt Froome, die al enkele weken in Colombia verblijft voor een trainingskamp.

‘Ik ben hier al twee weken en het is een geweldige locatie om op hoogte te trainen’, zegt Froome, die zonder al te veel persoonlijke ambities de koers in gaat. ‘Ik wil mijn niveau opkrikken in aanloop naar het seizoen. Maar we gaan hard werken om de titel van vorig jaar in het team te houden’, doelt hij op de zege van Egan Bernal. ‘Mijn persoonlijke doel? Overleven. Ik heb nog nooit een hele week boven de 2000 meter gekoerst, dus hopelijk haal ik het eind.’ (Foto: Instagram Froome)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven