Like ons!
Team Sunweb met drie renners in top-10 Tirreno; Dumoulin blij met aanval

Algemeen nieuws

Team Sunweb met drie renners in top-10 Tirreno; Dumoulin blij met aanval

Tom Dumoulin is tevreden over zijn vorm in de tweede etappe van de Tirreno-Adriatico. De Nederlander ging in de finale in het offensief, maar zonder tastbaar resultaat.

'Het was een stressvolle dag, maar als ploeg hebben we onze positie goed kunnen behouden. De jongens konden mij ondersteunen richting de laatste klim, al werden we helaas op één punt geblokkeerd. We misten een groepje dat wegreed, maar ik was in staat om de oversteek te maken. Daarmee laat ik zien dat mijn conditie oké is', zo analyseert Dumoulin op de site van Team Sunweb.

Kragh Andersen: 'Ik heb afgezien in de finale'

Ook Sören Kragh Andersen kwam met de besten over de finish en vindt zichzelf terug in de top-10 van het klassement. 'Ik voelde me de hele dag niet heel goed en ik heb afgezien in de finale. Ik was graag voor een resultaat gegaan, maar ik ben nog niet helemaal terug op mijn normale niveau nadat ik ziek was.'

Na een prima ploegentijdrit op woensdag staat Team Sunweb nog met drie renners in de top van het klassement. Kragh Andersen vinden we terug op plek vijf, Dumoulin en Sam Oomen staan op plek zes en zeven. Alle drie staan ze 22 seconden achter leider Adam Yates. (foto: Team Sunweb/Cor Vos)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven