Woods verbindt toekomst aan EF Education First: 'Wil grote wedstrijden winnen' Algemeen nieuws

Woods verbindt toekomst aan EF Education First: 'Wil grote wedstrijden winnen'

Door Bram van der Ploeg 14 maart 2019 | 19:23


Michael Woods heeft zijn contract bij EF Education First verlengd. De 32-jarige Canadees zette zijn krabbel onder een meerjarige verbintenis, waardoor het huwelijk tussen beide partijen nog even zal voortduren.

Woods stelt via de officiële kanalen dat zijn doelstellingen en ambities overeen komen met die van de ploeg. 'Ik kwam bij de ploeg, niet wetende wie ik was als renner en waartoe ik in staat was. Ik heb geluk gehad dat de directie en ploegleiders in mij geloofd hebben. Ik had geen ervaring in de WorldTour, maar Jonathan Vaughters zei tegen mij dat ik een Ardense klassieker kon winnen.'

Inmiddels heeft Woods het vertrouwen lang en breed terug betaald, maar met de Ardense klassiekers, de Tour in 2019 en de Olympische Spelen in 2020 heeft hij nog doelen genoeg. 'Ik wil echt gaan proberen om grote wedstrijden te winnen. Ik begin te begrijpen hoe je moet winnen, wat niet wil zeggen dat het makkelijk wordt. Ik zal falen, maar ik ben veel constanter nu.' (foto: (Jojo Harper / EF Education First Pro Cycling Team)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageren


Meer nieuws