Adrie van der Poel over opvoeding David en Mathieu: 'Ze moeten fatsoenlijk zijn' Algemeen nieuws

Adrie van der Poel over opvoeding David en Mathieu: 'Ze moeten fatsoenlijk zijn'

Door Marijn van den Berge 19 maart 2019 | 14:31


Adrie van der Poel was niet vaak thuis, maar heeft er alles aan gedaan om David en Mathieu van der Poel een nette opvoeding te geven. Als het aan de oud-renner ligt, is dat ook prima gelukt.

‘Wat ik doorgegeven heb? Dat ze fatsoenlijk moeten zijn, zeker tegen anderen’, vertelt Van der Poel bij De Kleedkamer op Canvas. ‘Thuis mogen ze best weleens het varkentje uithangen, daar zijn het ook kinderen voor.’

Maar Van der Poel senior eist respect van zijn zoons. ‘Niet alleen voor de ouders, maar ook voor verzorgers die altijd meegaan en de mechaniekers die altijd belangeloos voor hen klaarstaan.’ Van der Poel was vanwege zijn carrière niet heel betrokken bij die opvoeding. ‘Een groot deel is door mijn vrouw gedaan, maar ik denk dat mijn jongens netjes opgevoed zijn.’ (Foto: Supportersclub Van der Poel)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

Pietertje
19 Mar 2019 om 16:52

Echt wel Adrie , zij hebben alle bij een goede opvoeding gehad van jullie , kijk Adrie uw was ook een opgevoed mens in jou tijd , eerlijk en beleeft tegen andere mensen , en zijn onze twee kanjers ook , eerlijk een gewoon , daar houden ook de mensen van , ik zag jou graag koersen en altijd een praatje maken met jou supporters , en zo is het met jullie twee zoons ook .

Reageer


Meer nieuws