Like ons!
Gazzetta dello Sport: 'Alaphilippe ontvangt aanbod Team Total Direct Energie'

Algemeen nieuws

Gazzetta dello Sport: 'Alaphilippe ontvangt aanbod Team Total Direct Energie'

De beste renner van het huidige wielerseizoen is waarschijnlijk Julian Alaphilippe. De Franse winnaar van de Waalse Pijl en Strade Bianche beleeft met zijn Belgische werkgever Deceuninck-Quick-Step vele successen. Maar voor hoelang nog?

Volgens de Italiaanse sportkrant La Gazetta dello Sport is de kans groot dat er snel een einde komt aan de succesformule van Deceuninck en Alaphilippe een aanbod van maar liefst vier miljoen euro per jaar heeft ontvangen van Team Total Direct Energie. De Franse werkgever van onder andere Niki Terpstra zou in "pole position" staan voor de handtekening van één van 's werelds meest gewilde renners. 

Het contract van Alaphilippe bij Deceuninck-Quick-Step loopt na het einde van het huidige wielerseizoen af. Eerder gaf ploegleider Patrick Lefevre aan de intentie te hebben door te willen met Alaphilippe. Toch leek ook toen de conclusie te zijn dat het salaris van de Fransman wel eens een heikel punt zou kunnen vormen voor een nieuw contract. 'Als de verschillen gigantisch zijn, wordt het een moeilijk verhaal', zei de Belg destijds.  

(Foto: Screenshot Eurosport) 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven