Like ons!
[Update] Arkéa-Samsic toont naast Alaphilippe ook interesse in Quintana

Algemeen nieuws

[Update] Arkéa-Samsic toont naast Alaphilippe ook interesse in Quintana

Julian Alaphilippe kende naar verluidt al interesse van Total Direct Energie, maar volgens Ouest-France is dat niet de enige Franse Procontinentale ploeg die achter de handtekening van Alaphilippe aanzit. Ook het Arkea-Samsic van Andre Greipel en Bram Welten wil de Fransman hebben.

Alaphilippe zelf gaf onlangs aan al te weten bij welke ploeg hij de komende twee jaar rijdt. Is dat misschien Arkea-Samsic? ‘Ik heb hem een voorstel gedaan’, zegt Emmanuel Hubert, de grote baas van de ploeg, tegenover het Franse medium.

‘Julian en ik mogen elkaar graag. Maar ik denk dat het bij een voorstel zal blijven, omdat hij zich goed voelt bij zijn huidige team’, beseft Hubert. ‘Hij zit goed bij Deceuninck-Quick-Step en ik denk niet dat hij bij ons tekent, maar die keuze zal ik dan respecteren.’ (Foto: Deceuninck-Quick-Step / Getty Images)

Update - 23 mei 2019 (19.43 uur): Ook Quintana spreekt met Arkéa-Samsic

Hubert geeft aan dat hij grote dromen heeft voor Arkéa-Samsic: 'In mijn hoofd heb ik geen grenzen. Ik heb contact met enkele grote coureurs.' Volgens Ouest-France heeft de Fransman stappen ondernomen om Nairo Quintana los te weken bij Movistar, waar de Colombiaan al sinds 2012 rijdt. (Foto: Instagram Quintana)

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven