Like ons!
Clement hoort niks van Jumbo na incident: 'Communicatie laat te wensen over'

Algemeen nieuws

Clement hoort niks van Jumbo na incident: 'Communicatie laat te wensen over'

Stef Clement en Jumbo-Visma hebben nog steeds niet gepraat over het incident omtrent Primoz Roglic in de jongste Giro d’Italia. Clement noemde de ontwikkeling van Roglic verbazingwekkend en vond dat ‘als hij bij een duistere ploeg had gereden, we er een heel ander idee bij hadden gehad.’ Geen dopinginsinuatie, maar er was wel veel commotie en Jumbo-Visma was er niet blij mee.

Daarom beloofde ploegmanager Richard Plugge op 24 mei om met Clement te gaan praten, maar dat is een maand later nog steeds niet gebeurd. ‘Dat zegt dat op het gebied van communicatie iets te wensen over laat’, zegt Clement in radioprogramma De Perstribune.

‘Ik heb de dag erna direct een mail gestuurd. Daar is schriftelijk, maar niet inhoudelijk op gereageerd en er moet nog een gesprek volgen’, aldus Clement, die achter zijn uitspraken blijft staan. ‘Volgens mij was de afspraak duidelijk. Ik zou het werk voor de NOS en het team scheiden. We hebben die afspraak niet geschaad. Dat Jumbo-Visma dat wel vindt zou kunnen. Daar lijkt het op.’

Clement: 'Verbaas me dat het zo lang moet duren'

‘Als ik dit niet zou mogen zeggen, is het niet houdbaar’, vervolgt Clement, die niet blij is dat hij nog steeds niks van de ploeg heeft vernomen. ‘Ik wacht het gesprek af, maar ik verbaas me erover dat het zo lang moet duren. Ik wil weer gewoon aan de slag.’ (Foto: Twitter De Perstribune)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven