Like ons!
Jumbo-Visma wil blijven winnen bij sprintkansen Groenewegen en Van Poppel

Algemeen nieuws

Jumbo-Visma wil blijven winnen bij sprintkansen Groenewegen en Van Poppel

Team Jumbo-Visma won dit seizoen al veertig keer en hoopt de zegeteller in week 33 van 2019 verder omhoog te tillen. Met Dylan Groenewegen en Danny van Poppel heeft het in twee koersen de middelen voorhanden.

Groenewegen start met Timo Roosen en Mike Teunissen als zijn helpers aan de BinckBank Tour. Na de Tour de France en het EK wielrennen is het zijn volgende doel, in de jacht op ritzeges. De verwachting is dat er minimaal drie etappes gaan eindigen in een massaspurt. 'Laurens De Plus is onze renner voor het klassement en Jos van Emden gaat in de tijdrit in Den Haag voor een goed resultaat', zo vertelt ploegleider Nico Verhoeven. 

Ook in de Arctic Race of Norway hoopt Jumbo-Visma te scoren en dan wel met Van Poppel en Amund Grondahl Jansen. 'We willen attractief koersen. Het is geen WorldTour-race, dus dat maakt het minder voorspelbaar. Van Poppel krijgt zijn kans in de sprint van Amund heeft een vrije rol. De derde etappe, met aankomst bergop, moet Floris De Tier goed liggen', zo spreekt ploegleider Sierk Jan de Haan zijn ambities uit. (foto: Sirotti)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven