Like ons!
Knecht De Plus gewild bij Jumbo-Visma: 'Roglic wil me er graag bij in Vuelta'

Algemeen nieuws

Knecht De Plus gewild bij Jumbo-Visma: 'Roglic wil me er graag bij in Vuelta'

Laurens De Plus zou er geen probleem mee hebben als hij ook het komende jaar in grote rondes als luxe-knecht wordt uitgespeeld. De Belg van Team Jumbo-Visma maakte indruk in de Tour de France en werd door Primoz Roglic zelfs gevraagd voor de Vuelta.

'Voor mij hoeft er niet zoveel te veranderen. Het is een plezier om te werken voor jongens als Roglic, Kruijswijk', vertelt De Plus aan Het Laatste Nieuws. Ook de naam van Tom Dumoulin valt. 'We wachten erop, weten op dit moment niet meer dan jullie. Maar ik denk wel dat er een reële kans is dat hij komt. Ik hoop het van harte. Een ex-wereldkampioen tijdrijden en voormalige Girowinnaar... Die mag er altijd bij.'

De Plus mag zelf in de BinckBank Tour voor eigen kans gaan en hoopt ook later dit jaar in Lombardije goed te zijn. De Vuelta rijdt hij niet. 'Hoe graag Roglic me er ook bij wil, het zou van het goeie te veel zijn. Niet vergeten dat ik al een minutieuze Giro- en Tourvoorbereiding achter de rug heb. Wéér vier weken hoogtestage - verplichte kost tegenwoordig in de aanloop naar zo'n grote ronde: dat zie ik niet meer zitten.' (foto: Sirotti)

Meer info over Vuelta a Espana 2019:
- Vuelta nieuws
- Vuelta achtergrond

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven