Like ons!
Roglic en Kruijswijk moesten transfernieuws Dumoulin op zich laten inwerken

Algemeen nieuws

Roglic en Kruijswijk moesten transfernieuws Dumoulin op zich laten inwerken

Jumbo-Vismaploegleider Frans Maassen heeft verklaard dat Primoz Roglic en Steven Kruijswijk vooraf zijn ingelicht over de komst van Tom Dumoulin. Nadat ze het even hebben laten inzinken, waren ook zij blij met het nieuws, vertelt een opgetogen Maassen bij 1Limburg.

De ploegleider bevestigt dat er vooraf met Roglic en Kruijswijk over de komst van de Maastrichtenaar is gesproken. 'Het zijn voor ons belangrijke renners en zij moeten er ook een goed gevoel bij hebben. Het is een concurrent en nadat ze het op zich in hebben laten werken, waren ook zij blij dat Tom onze ploeg komt versterken.'

Dumoulin vervoegt de troepen van Kruijswijk en Roglic, die dit jaar allebei al podium reden in een grote ronde. Maassen deelt mee dat de precieze toekomstplanning nog niet is gemaakt. 'Wij hebben nog even de tijd om ons daarover te buigen en Tom heeft ook tijd nodig om weer helemaal te herstellen. Eind oktober gaan we daar met alle ploegleiders en de staf van Jumbo-Visma een hele week over nadenken en maken we een plan van aanpak voor het nieuwe seizoen', klinkt het.

Kansen voor Kruijswijk

De ploegleider had naar eigen zeggen niet durven hopen dat Dumoulin in zijn team terecht zou komen. 'We hadden al een goede ploeg en met Tom erbij wordt het nog mooier. Zijn komst vergroot ook de kansen van Steven Kruijswijk om goede uitslagen te rijden', besluit Maassen, die geen uitspraak wilde doen over een mogelijke overstap van Wout Poels. (Foto: Sirotti)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven