Like ons!
Sprinter Bennett nog ploegloos komend jaar: 'Heel gek, nog nergens getekend'

Algemeen nieuws

Sprinter Bennett nog ploegloos komend jaar: 'Heel gek, nog nergens getekend'

Op dit moment is de Ier Sam Bennett namens BORA-hansgrohe bezig aan de Vuelta a Espana. Zijn contract loopt echter af, dus is hij daar in zijn hoofd ook mee bezig. Veel ploegen zouden geïnteresseerd zijn, maar hij heeft nog nergens getekend, zo laat hij weten bij Cyclingnews.

Allereerst kijkt hij naar zijn kansen in Spanje, die hij hoog inschat. 'Ik ben heel goed in vorm. Ik kan me wel voorstellen dat ik mijn kaarten te vroeg heb laten zien, doordat ik in de Binckbank Tour zo goed was. Daardoor zou het kunnen dat de concurrentie vooral naar mij kijkt, en dat kan nadelig uitpakken. Al met al heb ik vertrouwen.'

Na de Vuelta komt het einde van het seizoen in zicht, terwijl de Ier nog zoekt naar een ploeg voor het volgende seizoen. 'Het is heel raar, ik heb nog niets getekend. Ik had verwacht dat ik dat echt maanden geleden al geregeld zou hebben, maar er ligt nog niets vast.' Wel weet hij al te vertellen waar hij volgend jaar graag wil rijden. 'Normaal gesproken wil ik naar de Tour' (Foto: Sirotti)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven