Like ons!
Jumbo-Visma: 'Groenewegen wil laten zien dat hij weer massasprints kan winnen'

Algemeen nieuws

Jumbo-Visma: 'Groenewegen wil laten zien dat hij weer massasprints kan winnen'

Dylan Groenewegen hoopt zijn oude vorm weer te hervinden in de OVO Energy Tour of Britain. De sprinter stapte na enkele tegenvallende dagen af in de BinckBank Tour en koos even voor rust. Met een frisse mindset maakt hij nu zijn rentree.

'We gaan met hoge verwachtingen richting deze koers. De afgelopen jaren hebben we hier al aardig wat successen geboekt en dat willen we uiteraard over doen', zo vertelt ploegleider Jan Boven. Vooral Groenewegen moet voor ritzeges gaan zorgen. 'Zijn conditie is prima. Hij heeft een aantal stevige trainingen gedaan. Dylan wil laten zien dat hij weer massasprints kan winnen. Daar gaan we voor.'

Met Koen Bouwman, Jos van Emden, Amund Grondahl Jansen, Mike Teunissen en Pascal Eenkhoorn heeft de Nederlandse formatie ook andere ijzers in het vuur. 'Het klassement is minder een doel, maar met Mike Teunissen en Amund Jansen, die goed in vorm zijn, kunnen we wellicht toch strijden voor een mooie klassering. Bovendien hebben we voor de tijdrit ook een aantal specialisten.' (foto: Sirotti)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven