Team INEOS slaat slag met vier contractverlengingen, Van Baarle wacht nog Algemeen nieuws

Team INEOS slaat slag met vier contractverlengingen, Van Baarle wacht nog

Door Bram van der Ploeg 06 september 2019 | 13:41


Ben Swift, Chris Lawless, Eddie Dunbar en Owain Doull hebben hun contract verlengd bij Team INEOS. De vier Britten hadden allemaal een aflopend contract, maar zijn verzekerd van een toekomst bij de miljoenenformatie.

Swift tekende voor dit seizoen een eenjarig contract, na zijn terugkeer van UAE Team Emirates. De 31-jarige Engelsman maakte indruk met onder meer de nationale titel op de weg. Zijn nieuwe verbintenis loopt tot het einde van 2021. Dat geldt ook voor Doull, die al enkele jaren bij de ploeg rijdt. Hij is momenteel actief in de Vuelta a Espana en zal daar met een fijn gevoel rondrijden.

Voor Dunbar lag zelfs een driejarig contract klaar. De pas 23-jarige Ier kwam halverwege 2018 over van het gestopte Aqua Blue Sport en maakt sindsdien vooral bergop indruk in koersen van een week. Lawless heeft zijn contract verlengd voor twee seizoenen. De sprinter vestigde dit seizoen zijn naam met een ritzege in de Tour de Yorkshire.

Toekomst Van Baarle nog onduidelijk

Team INEOS heeft nog werk aan de winkel als het gaat om contracten. Veel renners lopen na 2019 uit hun contract, ook na het verlengen van deze vier verbintenissen. Onder meer Ivan Sosa, Dylan van Baarle en Wout Poels hebben nog geen duidelijkheid gegeven of gekregen over hun toekomst. (foto: Team INEOS)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws