Trentin kijkt uit naar samenwerking met Van Avermaet in 2020: 'Een goed duo' Algemeen nieuws

Trentin kijkt uit naar samenwerking met Van Avermaet in 2020: 'Een goed duo'

Door Arnout Tamerus 22 oktober 2019 | 20:17


Matteo Trentin verlaat aan het einde van het seizoen Mitchelton-Scott voor CCC Team. Daar loopt hij Greg Van Avermaet tegen het lijf. Bang voor concurrentie is de Italiaan niet: 'Ik denk dat wij een goed duo in de klassiekers kunnen vormen.

Trentin sloot het jaar af in de Tour of Guangxi. Waar hij met Velonews tevreden terugkijkt op het afgelopen seizoen: 'Eigenlijk ging alles wel goed in 2019. Ik was gezond, de training was goed en het koersen ging ook best goed. Het had een beetje beter kunnen zijn, maar het ook een beetje minder kunnen zijn. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden.'

Met het volgende seizoen is Trentin nog niet heel erg bezig: 'Als ik eerlijk ben, dan denk ik nog niet veel aan 2020. Ik ben gefocust om dit seizoen goed af te sluiten en dan ga ik genieten van rustperiode, voordat ik weer aan volgend seizoen ga denken.' Toch blikt Trentin wel vooruit op zijn samenwerking met Van Avermaet: 'Ik denk dat ik met Van Avermaet een goed duo kan vormen om mee te doen in de klassiekers. We gaan het zien. Het moet allemaal nog ontdenkt worden. (Foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws