[Update] Ewan wint Tour de France-criterium in China, Kruijswijk is derde Algemeen nieuws

[Update] Ewan wint Tour de France-criterium in China, Kruijswijk is derde

Door Tom van der Salm 16 november 2019 | 08:10


Terwijl de meeste renners al even horizontaal liggen in deze winterstop, valt er voor anderen nog geld te verdienen. Na een trip richting Japan in oktober zijn enkele renners in november neergestreken in Shanghai voor een criterium op zaterdag en de bekende poppenkast voorafgaand aan die wedstrijd.

Omdat Tourorganisator ASO is verbonden aan de criteriums in Japan en Shanghai kregen we vrijdagochtend een kijkje achter de schermen. Zo zagen we Tim Wellens en Vincenzo Nibali koken en Caleb Ewan kroop op de rollers voor een wedstrijdje. En uiteraard mocht een verkleedfeestje met Egan Bernal en Steven Kruijswijk in de plaatselijke kledij niet ontbreken. Say cheese!

Update - 16 november 2019 (08.15 uur): Caleb Ewan wint voor Trentin en Kruijswijk

Caleb Ewan is de beste gebleken bij het criterium in Shanghai. De Australiër met Aziatische roots sprintte sneller dan Matteo Trentin, terwijl Steven Kruijswijk op een verdienstelijke derde plaats binnenkwam. Dat de race niet al te serieus werd genomen door de profs, bleek wel uit een dolletje van Vincenzo Nibali en Tourwinnaar Egan Bernal. 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws