Broers Naesen zien droom uitkomen: 'Realisatie van één van mijn levensdoelen' Algemeen nieuws

Broers Naesen zien droom uitkomen: 'Realisatie van één van mijn levensdoelen'

Door Wilbert van der Velde 27 november 2019 | 18:50


Oliver Naesen kennen we om zijn fantastische hardfietskwaliteiten, waar we tijdens de klassiekers veelvuldig van genieten. We kennen hem echter ook om zijn gezonde dosis humor voor de camera. Maar hoe zit het eigenlijk met de relatie met zijn broer? Lawrence Naesen fietst komend seizoen ook bij AG2R La Mondiale. Cyclingnews voelde de broers even stevig aan de tand. 

De broers vertellen dat ze nu, maar ook tijdens hun jeugd, goed met elkaar konden opschieten. Echter, hadden ze ook de strijd die zo vaak tussen broers kan plaatsvinden. Nu willen we natuurlijk ook graag weten wie er won? 'Ik - totdat hij groter werd dan mij, daarna probeerden we het niet meer', grapt Oliver. Zijn broer corrigeert hem echter meteen: 'Hij won totdat ik hem een keer vloerde en in zijn oor spuugde', schetst Lawrence de gebeurtenis.

Volgend seizoen zijn de twee broers samen in één ploeg, iets waar Oliver al langere tijd na uitkeek. 'Het is geweldig. Sinds het moment dat Lawrence professional werd was de gedachte: hoe mooi zou het zijn als we samen in één ploeg zouden koersen.' Lawrence onderstreept de uitspraak van zijn broer: 'Ik was heel blij met de mogelijkheid om bij hetzelfde team als Oliver te tekenen, want het betekende de realisatie van één van mijn levensdoelen.' (Foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws