Matthews kruist Ronde van Vlaanderen aan en rekent op de steun van Benoot Algemeen nieuws

Matthews kruist Ronde van Vlaanderen aan en rekent op de steun van Benoot

Door Gerrit van Loon 13 december 2019 | 09:22


Michael Mattthews van Team Sunweb heeft zijn zinnen gezet op de Ronde van Vlaanderen, die hij afgelopen jaar voor het eerst reed. 'Vlaanderens Mooiste' kon de Australiër meer dan bekoren. Hij hoopt dat zijn teamgenoot Tiesj Benoot hem in de jacht naar de winst kan helpen.

Op de persvoorstelling van Team Sunweb liet Matthews zijn licht schijnen over de Ronde en Benoot. ‘Ik reed de Ronde dit jaar voor de eerste keer bij de profs. Ik was totaal uitgeput, maar had zoveel plezier onderweg. De passie die je voelt tijdens deze wedstrijd is ongezien’, aldus Matthews.

Het Belgische VRT schrijft dat de Ronde één van de hoogtepunten van vorig seizoen voor Matthews was. ‘Het is een race die ik absoluut eens wil winnen in mijn carrière.’ In het vernieuwde team van Sunweb rekent hij vooral op de steun van nieuwkomer Benoot.

De Belgische renner werd door Matthews altijd al in de gaten gehouden en zou prima kunnen gelden als extra man in de finale van de voorjaarsklassiekers. ‘We zijn twee totaal verschillende type renners, maar als we een goede wisselwerking hebben, zullen we mekaar ongetwijfeld van dienst zijn.' (foto: Sirotti).


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws