Pozzovivo opgelucht na moeilijke tijd: 'Ik bedank NTT voor deze uitdaging' Algemeen nieuws

Pozzovivo opgelucht na moeilijke tijd: 'Ik bedank NTT voor deze uitdaging'

Door Jannick van der Hooft 31 december 2019 | 10:31


NTT Pro Cycling heeft zich verzekerd van de komst van Domenico Pozzovivo voor het komende wielerjaar, zo maakt de ploeg via een officieel bericht bekend. De Italiaan komt over van Bahrain-Merida, waar hij op een zijspoor was beland.

De afgelopen maanden waren niet eenvoudig voor Pozzovivo, want hij had te kampen met de gevolgen van een zware val. Hij is NTT daarom erg dankbaar voor het vertrouwen dat ze hem hebben gegeven: 'Ik wil de ploeg graag bedanken voor het accepteren van de uitdaging om mij weer op mijn gebruikelijke niveau te laten terugkeren. Ik ben ervan overtuigd dat we samen die uitdaging gaan winnen.'

Pozzovivo reist binnenkort met zijn nieuwe ploegmaten af op trainingskamp en daar kijkt hij erg naar uit. Teambaas Douglas Ryder denkt dat de Italiaanse coureur daar al van belang gaat zijn: 'Zijn ervaring zal van grote waarde zijn voor de jonge klimmers in ons team. Zijn tijd na zijn ongeluk bewijzen zijn passie en toewijding voor de sport. Hij is de perfecte aanvulling voor ons team, gezien zijn consistente optreden in de bergen de laatste jaren.' (Foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws