Zakarin hongerig: 'Ritzeges en een goed klassement in de Giro, daarna Tour' Algemeen nieuws

Zakarin hongerig: 'Ritzeges en een goed klassement in de Giro, daarna Tour'

Door Wesley van Bavel 03 januari 2020 | 18:14


Een nieuwe omgeving geeft soms een verfrissend gevoel. Het is voor Ilnur Zakarin te hopen dat dit voor hem geldt. De klimmer rijdt aankomend seizoen voor CCC Team en heeft aan Velonews zijn ambities en plannen voor aankomend seizoen verteld.

De motivatie om het beste eruit te halen lijkt helemaal terug te zijn. 'Ik heb een erg goed gevoel over mijn transfer naar dit team', vertelt Zakarin. 'Ik heb weer de wil en het vuur in me. Ik kan niet wachten om wedstrijden te gaan rijden. Ik wil al competitief zijn in het eerste deel van het seizoen. Ik moet terugkeren naar het niveau waar ik mij ooit bevond.'

Hoewel de planning in grote lijnen wel vastligt, staan achter sommige regels nog enkele vraagtekens. 'Ik hoop mijn goede niveau te laten zien in de kortere rondes. Als dat lukt, is het volgende doel om ritten te winnen in de Giro en zodoende ook een goed klassement te rijden. De Tour de France staat in principe ook op de planning, maar het is nog een lange weg daarheen. Het hangt allemaal een beetje af van hoe het eerder in het seizoen zal gaan', vertelt de Rus afsluitend. (Foto: Sirotti)

 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws