Bennett hoopte op meer: ‘We waren hier niet gekomen om achtste te worden’ Algemeen nieuws

Bennett hoopte op meer: ‘We waren hier niet gekomen om achtste te worden’

Door Wilbert van der Velde 26 januari 2020 | 09:05


Jumbo-Visma had vooraf aan de etappe naar Willunga Hill, met George Bennett, de nodige ambities en dat liet de ploeg zien. Bert-Jan Lindeman was mee in de kopgroep en Chris Harper en achtereenvolgens Antwan Tolhoek reden het peloton de vernieling in op de slothelling. Bennett kon het in de laatste etappe echter verre van waarmaken. Wat restte was een achtste plaats in het eindklassement van de Tour Down Under.

‘De ploeg was erg sterk. Niet alleen vandaag, maar ook de rest van de week. We waren hier niet gekomen om achtste te worden, maar het is wat het is. Ondanks het resultaat was het een erg leuke week met de jongens en ben ik blij om te zien hoe we als ploeg gereden hebben. Ik heb vandaag veel geleerd en die lessen neem ik mee naar de toekomst’, zegt Bennett op de website van Jumbo-Visma.

Ploegleider Addy Engels sluit zich bij de woorden van zijn kopman aan. ‘De ploeg reed fantastisch vandaag, zoals eigenlijk de hele week al het geval is. De ploeg heeft George tot ver op de slotklim ondersteund, maar helaas was hij vandaag niet sterk genoeg om mee te strijden met de besten. Dit is wat het is. (Foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws