Etappe 3 Ronde van Valencia | Kwiatskowski verheugt zich op beklimmingen Algemeen nieuws

Etappe 3 Ronde van Valencia | Kwiatskowski verheugt zich op beklimmingen

Door Gerrit van Loon 07 februari 2020 | 20:36


Een groot deel van het internationale profpeloton is in de Ronde van Valencia weer aan het seizoen begonnen. In de Leiderstrui verzamelt voor u de reacties van bepaalde hoofdrolspelers, ploegen en andere betrokkenen na de derde etappe.

Kwiatkowski: 'Goed door deze etappe heen gekomen'

Michal Kwiatkowski zit in een flow in de Ronde van Valencia. Hij is de derde etappe, een sprintetappe die gewonnen werd door Nederlander Dylan Groenewegen voor landgenoot Fabio Jakobsen, veilig door gekomen. Op zijn twitter zegt de renner van Team INEOS: ‘Op richting de beklimmingen morgen.’ 

Trentin: 'Sprint zelf was niet perfect, zat achter stuur Jakosen'

Matteo Trentin zag dat de sprint van zijn team CCC nu beter was dan de eerste sprintetappe, toen liep ie maar halfbakken. Op de website van zijn team zegt hij: 'Vandaag hebben we ons plan echt goed uitgevoerd. Ik was er en iedereen deed zijn werk om mij te beschermen en te helpen, zodat ik zo weinig mogelijk energie hoefde te spenderen voor de sprint. De sprint zelf was niet perfect, want ik zat achter het stuur van de leidende man van Jakobsen. Er was enige verwarring in de laatste 200 meter. Ik aarzelde en bereikte nooit echt goede snelheid. Ze kwamen gewoon sneller van achteren. Het was al een hele goede verbetering. Stap voor stap komen we er wel.' (foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws