TV en tijden 9 februari 2020 | Merksplas geannuleerd, wel volop koers Algemeen nieuws

TV en tijden 9 februari 2020 | Merksplas geannuleerd, wel volop koers

Door Ward Hilhorst 09 februari 2020 | 08:45


Het seizoen is weer begonnen, dus er is dagelijks veel op TV te zien. Maar op welke zender moet u afstemmen voor uw favoriete sterren? Daarbij helpt In de Leiderstrui u een handje, door de tijden en zenders op een rijtje te zetten.

TV en tijden Herald Sun Tour

Jai Hindley lijkt er in de Herald Sun Tour met de winst vandoor te gaan. Hij moet alleen de laatste etappe nog overleven. Die laatste etappe zal duren van 3:30 tot ongeveer 5:20 in de nacht en zal worden uitgezonden op de Eurosport Player. De uitzending daar start om 03:15.

TV en tijden Tour de Langkawi

Het peloton trekt in de derde etappe in de Tour de Langkawi naar de Maleisiche hoofdstad Kuala Lumpur. Onderweg staat er één serieuze beklimming op het programma, maar eindigt de rit na de afdaling met een vlakke finale. Kunnen we bij het ontbijt kijken naar een sprint of weet een vluchter weer te verrassen? Vanaf 08:00 uur is het in ieder geval zichtbaar op Eurosport 2 en online via de Eurosport Player.

TV en tijden cyclocross Noorderkempen

CORRECTIE: De organisatie van de cross in Merksplas heeft bekendgemaakt dat de wedstrijd tóch niet door kan gaan in verband met storm Ciara. Lees daar alles over op deze pagina.

Natuurlijk wordt er ook nog gecrosst deze dag! In Noorderkempen wordt er weer volop gas gegeven, met bij de vrouwen Ceylin del Carmen Alvarado als grote favoriete. Bij de mannen was Wout van Aert gisteren ruim de sterkste, dat kunstje kan hij vandaag herhalen als hij af weet te rekenen met onder andere Toon Aerts.

De organisatie van de wedstrijd laat weten dat er 'gewoon' gecrosst gaat worden, ondanks de stevige weersvoorspellingen. Wel verzet men de tijden van de mannen- en vrouwenwedstrijd. Beide wedstrijden starten nu iets eerder. Onderstaand overzicht geeft de actuele tijden weer:

9.50 uur: Nieuwelingen eerstejaars
10.35 uur: Nieuwelingen tweedejaars
11.50 uur: Junioren
13.20 uur: Vrouwen
14.30 uur: Mannen

Op TV worden alleen de betalende klanten voorzien van de Superprestige. In België zijn het Telenet en Proximus die de rechten daartoe hebben, in Nederland geldt hetzelfde voor Ziggo Sport. Ook via de Ziggo Go app is het evenement zichtbaar.

TV en tijden Ronde van Valencia

In Valencia lijkt de derde manche van het Nederlandse sprintduel tussen Dylan Groenewegen en Fabio Jakobsen op het programma te staan. Op dit moment staat het 2-0 voor Groenewegen, maar Jakobsen zal er op gebrand zijn dat nog enigszins recht te trekken.

Het startschot wordt in Spanje rond half twee gegeven. De wedstrijd is live te volgen op Eurosport 1 en de Eurosport Player vanaf 14:30. Een uurtje later, rond half vier, zullen de eerste wielen de eindstreep toucheren, dus zorgt u vooral dat u op tijd klaar zit.

TV en tijden Etoile de Bessèges

Voor de liefhebbers van de Franse koers wordt het iets lastiger om de laatste etappe te zien. Etoile de Bessèges wordt uitgezonden door L'Équipe Direct, niet makkelijk toegankelijk voor de kijkers buiten het Franse grondgebied. Zij zijn er vanaf 14:30 bij, tot en met de finish rond half 5. (Foto: ProShots)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws