Teamsfeer bij EF stijgt tot ongekende hoogte: 'Ongelofelijk gevoel' Algemeen nieuws

Teamsfeer bij EF stijgt tot ongekende hoogte: 'Ongelofelijk gevoel'

Door Jannick van der Hooft 17 februari 2020 | 11:28


De teamsfeer zit er goed in bij EF Pro Cycling. Na een knalweek in de Tour Colombia 2.1 met meerdere ritwinsten én de eindwinst laat men via een persbericht de verschillende hoofdrolspelers van de ploeg aan het woord.

Eindwinnaar Sergio Higuita trapt af: 'Vorig jaar kon ik alleen nog maar dromen van het winnen van een wedstrijd als deze. Het is een ongelofelijk gevoel om zo te starten na al het harde werk van het team deze week.'Hij versloeg zijn ploeg- en landgenoot Dani Martinez, die nog wel de laatste rit wist te pakken: 'Ik kan mijn ploeg niet genoeg bedanken. Het maakt het extra speciaal dat het in mijn thuisland is.'

Ploegbaas Jonathan Vaughters is ook enorm trots op het vertoonde teamwerk in Colombia: 'Wat we vandaag hebben gezien was niet te geloven. Dit ging op instinct en het was imponerend om te zien.' Tejay van Garderen sluit zich daarbij aan: 'We hadden drie Colombianen in ons team en ze moeten enorm trots zijn dat ze zo hebben gereden voor hun thuispubliek. Ik ben zelfs verbaasd erover hoeveel applaus ik hier krijg.' (Foto: Sirotti, 2019)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws