'Uitdaging' voor Landa start: 'Zien hoe voorbereiding verlopen is' Algemeen nieuws

'Uitdaging' voor Landa start: 'Zien hoe voorbereiding verlopen is'

Door Jannick van der Hooft 17 februari 2020 | 15:25


Mikel Landa start aankomende woensdag voor het eerst in dit seizoen voor zijn nieuwe ploeg; Bahrain-McLaren. De Spanjaard zal zijn kunsten laten zien in de Ruta del Sol, ook wel bekend als de Vuelta a Andalucia.

Op de website van Bahrain-McLaren laat Landa weten dat hij er naar uit kijkt om zijn debuut voor de ploeg te maken. ‘Ik ben heel blij om te beginnen met deze nieuwe uitdaging met het team. Ik wil het seizoen graag goed beginnen met mijn teamgenoten’, aldus Landa, die dit seizoen overkwam van Movistar. Over zijn vorm tast hij op dit moment nog in het duister: 'Één van de doelen is om te kijken hoe mijn voorbereiding verlopen is, maar ik deins er niet voor terug om voor de overwinning te gaan.'

Colbrelli: ‘Ik heb een aantal kansen om te winnen’

Naast Landa zal ook Sonny Colbrelli voor het eerst in actie komen in dit seizoen. ‘Ik verheug me op de Ruta del Sol, waar ik een aantal kansen zal hebben om te winnen’, zegt Colbrelli op de website. In de jacht op die overwinningen zullen hij en Landa ondersteuning krijgen van Pello Bilbao, Damiano Caruso, Ivan Garcia Cortina, Matej Mohoric en Dylan Teuns. (Foto: Sirotti, 2019)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws