Evenepoel kijkt vooruit: 'Hij moet leren omgaan met tegenslagen' Algemeen nieuws

Evenepoel kijkt vooruit: 'Hij moet leren omgaan met tegenslagen'

Door Jannick van der Hooft 24 februari 2020 | 11:20


Remco Evenepoel wist al beide rittenkoersen waar hij dit jaar aan de start verscheen te winnen. Mooie resultaten voor de jonge Belg, maar hij heeft zijn blik alweer gevestigd op de volgende doelen.

Na zijn winst in de Algarve trekt Evenepoel naar Tirreno-Adriatico. Die wedstrijd wil hij op een vergelijkbare manier betwisten als de Ronde van de Algarve, zo schrijft Het Laatste Nieuws: 'Volgen op de aankomsten bergop, uitpakken waar mogelijk en mikken op de slottijdrit in San Benedetto del Trono.' Daarna volgt een hoogtestage, waarna hij zich opmaakt voor Luik-Bastenaken-Luik en de Giro d'Italia. Daartussen verkent hij de twee lange tijdritten van de Giro.

'Evenepoel zal moeten leren omgaan met tegenslagen'

'Het is zelfs zover gekomen dat er in het peloton niet meer wordt gesproken over zijn zeges, maar over wanneer hij eens niet gaat winnen', noteert men bij Het Nieuwsblad. Toch worden de verwachtingen wat getemperd: 'De kans dat hij Tirreno-Adriatico, Luik-Bastenaken-Luik en de Giro wint, is onbestaande.' Dat is niet erg volgens de auteur: 'Wil hij naast een fenomeen ook een kampioen worden, zal hij moeten leren omgaan met tegenslagen.' (Foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws