Toppers in Haut-Var: Quintana klaar voor Parijs-Nice, Pinot zonder zorgen Algemeen nieuws

Toppers in Haut-Var: Quintana klaar voor Parijs-Nice, Pinot zonder zorgen

Door Jannick van der Hooft 24 februari 2020 | 12:02


De Ronde van de Haut-Var werd een prooi voor Nairo Quintana. De Colombiaan bevestigde daarmee zijn topvorm die hij eerder al in de Tour de la Provence liet zien. 'We gaan hier ons voordeel uit halen', zo sprak hij achteraf in een persbericht.

Quintana beaamt dat hij het zonder zijn team niet had gekund: 'Dit is belangrijk voor de fans die ons dagelijks steunen én het is het begin van het verhaal dat we proberen te schrijven. Het team heeft ontzettend hard voor me gewerkt en deze is ook voor hun. Sport is niet altijd zoals deze overwinning, dus is dit een geweldig moment voor iedereen bij Arkéa-Samsic.'

Porte: 'Leuk om zo terug te keren in Europa'

Richie Porte eindigde op een derde plek in de einduitslag en is tevreden met zijn resultaat, zo vertelt hij bij CyclingNews. 'Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, want ik had niet zulke hele goede benen vandaag. Maar het was leuk om op deze manier terug te keren in Europa.' De Australiër richt zich nu op Parijs-Nice, waar hij wederom te maken zal krijgen met Quintana.

Pinot: 'Quintana maakt mij niet uit'

Thibaut Pinot kon, eveneens met Parijs-Nice wachtend voor de deur, zijn topvorm nog niet helemaal bereiken. Over het gat met Quintana vertelt hij bij Cyclism'Actu: 'Quintana maakt mij niet uit. Ik moet naar mijn eigen gevoel luisteren en die is zo slecht nog niet. Ik had helemaal niet de intentie om Quintana, Porte en Bardet te volgen. Je moet honder procent zijn om dat te doen.'(Foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws