Wie nog dagelijks wielrennen wil kijken, kan gewoon bij Eurosport terecht Algemeen nieuws

Wie nog dagelijks wielrennen wil kijken, kan gewoon bij Eurosport terecht

Door Bram van der Ploeg 18 maart 2020 | 13:10


De wielerkalender van 2020 ligt tot in ieder geval het einde van april op zijn gat, maar Home of Cycling Eurosport doet er alles aan om de afkickverschijnselen in de komende weken niet al te groot te laten worden. Bijna dagelijks kan de kijker zijn hart ophalen met oude races.

Eurosport heeft een agenda klaargestoomd tot het einde van april, waarin de meest actuele wedstrijden worden afgewisseld met koersen uit het verleden. Zo wordt er telkens een uur teruggeblikt op de Giro d'Italia, Tour de France en Vuelta a Espana uit 2019. Deze uurtjes met beelden uit de drie grote rondes worden vaak herhaald.

Verder kan de wielerfan bij Eurosport terecht voor herhalingen van de etappes uit de UAE Tour, Ruta del Sol, Parijs-Nice en de klassiekers die al wel gereden werden; Omloop Het Nieuwsblad, Kuurne-Brussel-Kuurne en Le Samyn. Komend weekend kiest Eurosport op de dag van Milaan-Sanremo voor de editie van 2019. Die is tussen 15.30 en 17.30 uur op het eerste kanaal te zien.

Gent-Wevelgem, de E3 BinckBank-Classic, Parijs-Roubaix; ze komen allemaal voorbij. Houd de tv-gids in de gaten voor de exacte tijden. (foto: Sirotti, 2019)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws