Van der Sande: 'Als je dat nu bekijkt, was UAE Tour best aangename periode' Algemeen nieuws

Van der Sande: 'Als je dat nu bekijkt, was UAE Tour best aangename periode'

Door Jorick van der Noort 26 maart 2020 | 12:00


Spanje zit nu al een aantal dagen in 'lockdown' vanwege het coronavirus. Ook Tosh Van der Sande, die in Benigembla aan de Costa Blanca woont, kan zijn huis niet meer uit. 'Ik kom alleen buiten om de vuilniszakken weg te zetten en om boodschappen te doen', zegt de Belg tegenover Het Nieuwsblad.

Lotto-Soudal, de ploeg van Van der Sande, wil graag dat de Belg zich houdt aan de regels van de Spaanse overheid. 'Sowieso is de koers even bijzaak nu. Mentaal is het niet fijn, maar alles went.' Drie weken geleden zat Van der Sande nog te piekeren omdat hij drie dagen in quarantaine moest tijdens de UAE Tour. 'Als je dat nu bekijkt, was dat best een aangename periode.'

De renner van Lotto-Soudal zit nu al twee weken vast in zijn eigen huis. 'We mogen niet naar buiten, dus train ik elke dag binnen op de rollen.' Van der Sande heeft er niet over nagedacht om weer in België te gaan wonen. 'Ik woon hier, mijn schoonouders wonen hier ook en mijn ouders hebben hier een woning, dus dat plan heeft nooit op tafel gelegen.' (Foto: Sirotti 2019)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws