Aru heeft aflopend contract: 'Ik heb geen invloed, dus klaag ik niet' Algemeen nieuws

Aru heeft aflopend contract: 'Ik heb geen invloed, dus klaag ik niet'

Door Ward Hilhorst 31 maart 2020 | 12:57


De Italiaan Fabio Aru heeft twee erg vervelende seizoenen achter de rug, en had het plan om zich dit jaar te herpakken. Helaas voor hem zit dat er voorlopig nog niet in. Bij tuttobici geeft hij echter aan dat hij er nog niet onzeker van wordt.

Het belang van dit seizoen is voor Aru enorm, aangezien hij een aflopend contract heeft. 'Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik er niet over nadenk. Ik heb twee slechte seizoenen achter de rug en nu kan ik nog niet bewijzen dat ik op mijn oude niveau terug kan keren. Maar aangezien ik er geen invloed op heb, ben ik er ook niet obsessief mee bezig. Daar zou ik niks mee opschieten.'

Toch vloeien de gevolgen meer en meer door in het wielrennen. Sommige ploegen zijn al salarissen aan het terugschroeven, en de sponsoring is allerminst zeker. 'Ik weet niet wat er gaat gebeuren. Tot nu toe is de UAE heel netjes naar ons geweest, maar ik zou niet verbaasd zijn als sponsoren zichzelf gaan beschermen. Ik hoop dat dit dan wel weer teruggedraaid wordt na de coronacrisis.' (Foto: Sirotti, 2019)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws