Gekscherende Poels wil weer buiten fietsen: ‘Misschien heb ik zijwieltjes nodig’ Algemeen nieuws

Gekscherende Poels wil weer buiten fietsen: ‘Misschien heb ik zijwieltjes nodig’

Door Wilbert van der Velde 27 april 2020 | 10:15


Voor Wout Poels was de week van de Ardennenklassiekers een belangrijk eerste doel van het seizoen geweest. Het coronavirus besliste daarentegen anders. Met een paar virtuele etappes in de Digital Swiss had Poels in ieder geval nog een beetje koers de afgelopen week.

Zijn resultaten waren echter verre van opvallend. Over de laatste etappe van de Digital Swiss doet Poels kort zijn verhaal bij de NOS. ‘Het zonnetje scheen, het was heel warm en ik had geen ventilator. Ik moest heel erg zweten.’ Maar waarom had hij geen ventilator? ‘Ik dacht het gaat wel zonder, maar dat viel flink tegen.’

Poels zit ondertussen opgesloten in zijn appartementje in Monaco en is dat onderhand vanzelfsprekend wel zat. Hij is dan ook wel benieuwd hoe het buiten fietsen zal gaan wanneer het weer mogelijk is. ‘Ik vraag me af of ik straks nog wel op de weg kan fietsen. Misschien heb ik wel zijwieltjes nodig, zo lang is het geleden’, grapt Poels op zijn kenmerkende manier. (Foto: Sirotti, 2019)

Lees 2 Reacties

Tags:

Reacties

wardhilhorst
28 Apr 2020 om 08:28
Quote van Pave
Poels rijd niet meer voor ineos.. Slecht verkozen foto

Dat klopt. Maar hij heeft voor Bahrain nog geen wedstrijd gereden waar onze huisfotograaf Sirotti bij was helaas! We zullen het dus hiermee moeten doen tot de boel weer op gang is, excuses voor het ongemak.

Pave
27 Apr 2020 om 21:44

Poels rijd niet meer voor ineos.. Slecht verkozen foto

Reageer


Meer nieuws