Van Baarle grapt vanaf rollerbank: 'Ik plas hier gewoon van het balkon' Algemeen nieuws

Van Baarle grapt vanaf rollerbank: 'Ik plas hier gewoon van het balkon'

Door Ward Hilhorst 02 mei 2020 | 15:10


Dylan van Baarle gaat als een malle tekeer op zijn hometrainer. De renner van Team INEOS blijft maar gaan. Reden voor Bureau Sport om hem te interviewen.

Het begin van het interview ging vooral over de enorme afstanden die Van Baarle op de rollen aflegt. 'Gemiddeld zit ik er per dag vier tot vier en een half uur per dag op dit ding. Nood breekt wet. Normaal ben ik ook geen indoor trainingsbeest, maar nu zit er niks anders op. Halverwege stop ik even voor een koffie en een lekkernij als bananenbrood. Tijdens het fietsen eet ik wel gewoon repen en gels.' En plassen? 'Ja dat doe ik net over het balkon heen', grapt hij. 

Voordat de lockdown inging, was hij nog op trainingskamp met Chris Froome in Zuid-Afrika. 'Ik kijk wel tegen Froome op. Hij heeft toch vier keer de Tour gewonnen. Daar blijf je tegen opkijken, ook als het je ploegmaat is. Als er een Tour komt, is het wel de bedoeling dat ik mee ga, als ik gewoon mijn niveau haal. Maar het is eerst nog even afwachten of de Tour überhaupt doorgaat.' (Foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws