Van Vliet zag vroeg de ernst van corona: 'Stop voorbereiding, kosten besparen!' Algemeen nieuws

Van Vliet zag vroeg de ernst van corona: 'Stop voorbereiding, kosten besparen!'

Door Ward Hilhorst 23 mei 2020 | 08:31


Leo van Vliet baalt als een stekker van de afgelasting van 'zijn' Amstel Gold Race, maar door zijn snelle handelen heeft hij nog wat geld kunnen besparen. Aan De Telegraaf vertelt hij namelijk dat hij vroeg inzag dat het goed mis was.

Vanuit verschillende kanten kreeg hij het idee dat het coronavirus meer zou zijn dan een probleem in China. 'Van Heineken hoorde ik dat het overal op de wereld al mis was, en op weg naar Dubai werd ik voor het instappen gecontroleerd door een man met een mondkapje. 'Waar is dat voor?' vroeg ik. 'U zit op een gevaarlijke vlucht', kreeg ik als antwoord. Daar werd ik niet vrolijk van.'

Ondernemend als hij is, handelde hij meteen toen hij in Nederland kwam. 'Het werd er niet beter op toen ik in Brussel te horen kreeg dat mijn zakenpartner vast zat in de UAE. In de trein naar huis kwam ik langs Tilburg, net toen daar het eerste geval werd gemeld. Ik ben meteen gaan bellen: 'Stoppen met de voorbereiding op de Amstel Gold Race, kosten besparen.' Ze dachten allemaal dat ik malende was.' (Foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws