Van der Poel en Van Aert nu al in duel: 'Mathieu heeft mij altijd gemotiveerd' Algemeen nieuws

Van der Poel en Van Aert nu al in duel: 'Mathieu heeft mij altijd gemotiveerd'

Door Bram van der Ploeg 27 mei 2020 | 11:00


Mathieu van der Poel en Wout van Aert missen de competitie van het wielrennen enorm. De twee nemen het woensdagavond tegen elkaar op in het programma De Containercup, waarbij atleten allerlei sporten zo snel mogelijk moeten afwerken in een container. Maar niet voordat de twee rivalen aan de tand zijn gevoeld over elkaar.

Van der Poel stelt dat hij Van Aert niet per se mist. 'Maar ik mis wel onze competitie en het samenzijn met collega’s. Ik koers al héél lang tegen Wout en we hebben elkaar doorheen de jaren zeker naar een hoger niveau getild', zo citeert Het Nieuwsblad

Daar kan Van Aert zich wel in vinden, zegt hij in hetzelfde kruisverhoor. 'Vanaf het moment dat ik op de fiets kroop, heeft Mathieu het mij altijd moeilijk gemaakt. Mathieu heeft mij altijd gemotiveerd om hem te verslaan en zo ben ik zelf ook beter geworden.' (foto: Proshots)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

Poelwinst
27 May 2020 om 22:08

Mathieu is gelijk maar even eindwinnaar geworden van de Container Cup. De hele Belgische sportwereld had het nakijken in deze zevenkamp (lopen, klimmen, golfen, roeien, schieten, tillen en fietsen) want voor Mathieu maakt het niet zoveel uit om welke sport of competitie het gaat; hij wint gewoon.

Reageer


Meer nieuws