Quintana bezorgt Arkéa-Samsic nieuwe fans: 'Ze hebben Movistar laten vallen' Algemeen nieuws

Quintana bezorgt Arkéa-Samsic nieuwe fans: 'Ze hebben Movistar laten vallen'

Door Bram van der Ploeg 29 mei 2020 | 09:06


Nairo Quintana is een populaire renner in Colombia, zo niet de grootste wielerheld van het land. De klimmer merkt dan ook dat veel mensen die Movistar jarenlang aanhingen nu een tricot van Arkéa-Samsic hebben aangetrokken.

Quintana is momenteel in training voor de Tour de France en reken er maar op dat Arkéa-Samsic daar meer dan andere jaren zal worden aangemoedigd. 'Ik ben heel blij om hier te zijn. We hebben een mooie start van het seizoen gehad en we hopen iedereen blij te blijven maken. Veel fans hebben Movistar laten vallen en zijn naar onze ploeg gekomen', zo citeert AS hem. 

De nog altijd maar dertigjarige Quintana is blij dat hij zijn criticasters reeds de mond heeft kunnen snoeren, met al vier zeges dit seizoen. 'Velen dachten dat ik een stap achteruit deed, maar dit is voor mij ook een nieuwe adem met nieuwe lucht voor het hoofd en het lichaam. Toen vorig jaar bekend werd dat ik voor Arkéa zou tekenen, kwamen de renners van de ploeg in sommige races al naar mij toe om te vragen of het waar was. Ze waren erg blij, waardoor ik mij gemotiveerd voelde.' (foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws