Van der Poel kan verliezen: 'Gingen stoppen, maar hij sprong terug in de auto' Algemeen nieuws

Van der Poel kan verliezen: 'Gingen stoppen, maar hij sprong terug in de auto'

Door Bram van der Ploeg 04 juni 2020 | 16:11


Mathieu van der Poel is in veel dingen goed, maar in het autoracen moet er nog wel even een stapje bij. Dat stelt zijn racemaatje Axel Roelants met een knipoog in Het Nieuwsblad.

Van der Poel en Roelants gingen vorige week langs bij het circuit van Spa-Francorchamps. 'We doen dit op dit moment puur voor het plezier. We hebben vorig jaar in oktober een wedstrijdje meegedaan op het circuit van Zolder, maar we willen ons vooral samen amuseren in de autosport. Als er tijd is, willen we wel eens de 24 uur van Zolder rijden, want Mathieu heeft een hart voor auto’s. We gaan nog veel racen voor zijn seizoen opnieuw begint.'

Maar we weten al dat overal waar Van der Poel aan meedoet, hij ook wil winnen. Of dat nu een potje Monopoly of de Amstel Gold Race is, uiteraard werd het gaspedaal in de auto flink ingetrapt. 'Wie de snelste tijd had? Ik reed eentje van 2’56”, Mathieu drie minuten rond. We gingen eigenlijk stoppen, maar hij sprong terug in de auto op het einde om toch nog eens te proberen om sneller te zijn dan mij. Tevergeefs want hij kwam tekort', zo lacht Roelants. (foto: Instagram Roelants)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws