López wil niets weten van mogelijke overstap: 'Is nu niet belangrijk' Algemeen nieuws

López wil niets weten van mogelijke overstap: 'Is nu niet belangrijk'

Door Jannick van der Hooft 07 juni 2020 | 11:17


Miguel Ángel López is niet van plan te vertrekken bij Astana, zo vertelt hij tegenover AS Colombia. De klimmer werd de afgelopen tijd nog gelinkt aan een overstap naar BORA-hansgrohe.

L'Équipe bracht het balletje eind mei aan het rollen, maar López wil niet ingaan op een mogelijk vertrek. Hij vertelt dat hij zich geen zorgen maakt over zijn toekomst of contract bij Astana: 'Ik wil gewoon weer racen. Mochten er überhaupt teams interesse hebben, dan vindt dat allemaal op de achtergrond plaats. Dat is op dit moment niet belangrijk.'

Dit najaar mikt Superman op een topklassering in de Tour de France en dat is voor hem het voornaamste. Met het oog op de tijdrit in etappe 20 heeft de Colombiaan in zijn thuisland al flink wat uren doorgebracht op de tijdritfiets. Hij hoopt dat dat zich uitbetaalt, maar druk ervaart hij niet: 'Het is mijn debuut in deze race als een leider, maar ik voel geen extra spanning. Ik weet namelijk niet hoe de race zal gaan en zal moeten toekijken wat er allemaal gaat gebeuren.' (Foto: Sirotti, 2019)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws