Oleg Tinkov ondergaat moeilijke operatie: 'er staan zware maanden voor de boeg' Algemeen nieuws

Oleg Tinkov ondergaat moeilijke operatie: 'er staan zware maanden voor de boeg'

Door Jorick van der Noort 30 juni 2020 | 19:46


Oleg Tinkov ligt nog steeds in het ziekenhuis nadat vorige maand leukemie bij hem werd vastgesteld. De Russische ondernemer heeft het besluit genomen om een beenmergtransplantatie te ondergaan. 'Ik ga dit volgende week al doen in Londen, ik zal een jaar moeten revalideren', zegt de oude eigenaar van Tinkoff op zijn eigen Instagram.

Tinkov was op zijn zachtst gezegd een spraakmakend figuur in de wielerwereld. Onder zijn post wil hij zijn excuses aanbieden aan alle mensen die hij onrecht heeft aangedaan tijdens zijn carrière. 'Ik heb veel onzin gezegd in mijn moeilijke leven. Als ik mijn interviews terugzie of lees, dan schaam ik me vaak.'

De Rus heeft het ook nog kort over zijn bedrijf en maakt daarbij duidelijk dat zijn bedrijf, ondanks dat hij ziek is, niet te koop is. 'Ik weet dat mijn bedrijf in professionele handen is en dat we honderd procent beter uit de crisis komen dan onze concurrenten.' Tot slot bedankt hij voor alle steun die hij heeft gekregen. 'Ik heb een aantal moeilijke maanden voor de boeg, maar ik zal vechten. Bedank voor alle steun!' (Foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws