Lefevere onderhandelt via column: 'Jungels heeft niet veel gewonnen' Algemeen nieuws

Lefevere onderhandelt via column: 'Jungels heeft niet veel gewonnen'

Door Ward Hilhorst 04 juli 2020 | 10:21


Bij Deceuninck-Quick-Step hebben ondertussen bijna alle renners bijgetekend, waardoor de selectie voor 2021 nagenoeg compleet is. Alleen Bob Jungels heeft nog een aflopend contract, en in de onderhandeling daarover gebruikt Patrick Lefevere zijn column in Het Nieuwsblad.

Volgens de Belg wordt er namelijk te veel geld gevraagd, vooral onder druk van de vader van Jungels. 'De vader van Bob heeft met grote ogen gekeken naar het lijstje van ‘de twintig grootste verdieners in het wielrennen’ dat Cyclingnews en L’Équipe publiceerden. Hij vindt dat zijn zoon wat dichter tegen die bedragen aan moet zitten. Ik ben het daar dan niet helemaal mee eens.'

Dat Jungels een goede renner is, weet ook Lefevere. Maar hij is geen veelwinnaar zoals de mannen op de grootverdieners-lijst. ' Bob heeft na Kuurne vorig jaar alleen nog de Luxemburgse kampioenschappen gewonnen. Hij is zonder discussie een coureur met klasse en ook een toffe gast, maar ik heb een bedrag in mijn hoofd voor hem en daar ga ik niet te ver van afwijken.' (foto: Sirotti, 2019)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws